Ontdek de vele mogelijkheden van Wondersteen en Ballistol.

Kapsalon en natuurverkooppunt KREA Style verkoopt ook wondersteen en Ballistol. Dit zijn natuurlijke poets-en onderhoudsmiddelen. Want ook tijdens het poetsen vinden wij de aandacht voor het milieu belangrijk en vergeten we niet wat voor kracht de natuur in zich heeft.
 
Wondersteen: natuurlijk poetswonder, met een Wondersteen reinigt u onnoemelijk veel materialen, zonder te krassen.Hiermee bereikt u meteen twee doelen, reinigen en beschermen in één keer.Zo heeft het meerdere doeleinden, bijvoorbeeld voor oxidatieplekken uit aluminium velgen en ramen te verwijderen, vuile en verweerde pvc-oppervlakken proper te maken, kalk aan kranen, baden, tegels en voegen te verwijderen, reinigen van inox, keramische kookplaten, graniet en marmer, … noem maar op! Bovendien is dit een duurzaam en spaarzaam product, bij normaal gebruik gaat dit maar liefst anderhalf jaar mee. Dit product is 100% natuurvriendelijk, op basis van planten, en kost € 15,50, inclusief twee supersponzen.
Wondersteen flyer
 
 
 
 
Wonderpolish is een natuurlijk onderhoudsproduct
geschikt voor alle acryl- en metallic lakken. Zowel donkere als lichte lakken zullen hierdoor opgeblonken worden. Ideaal voor zacht en hard gevormd plexiglas. Maak met Wonderpolish alle oppervlakken weer helemaal glad en bescherm alle laksoorten tegen lichte krassen. Dit product verkrijgt u voor € 11,50.
Wonderpolish flyer
 
Superspons
Met een superspons reinigt u tot tien keer zo sterk als met een normale spons. Deze sponzen zijn kookwasbestendig tot op 95°C en verdund bleekwaterbestendig. Een superspons kost € 3,50.
Ballistol geldt als universele spray reeds meer dan 100 jaar als dé referentie voor natuurlijke hulp in huis en tuin.
Als enige universele spray olie is Ballistol dermatologisch "zeer goed" bevonden.
Enkele voorbeelden uit de uitgebreide mogelijkheden:
  • Auto: gebruik de spray olie van Ballistol om sloten, scharnieren en bewegende delen te smeren, maar ook chroom, carrosserie en aluminium kunt u ermee beschermen.
  • Tuin: zorg met Ballistol voor het onderhoud van tuingereedschap, scharen, tuinslangen en –meubels.
  • Hobby en sport: met Ballistol onderhoudt u motoren, fietsen, surfplanken, caravans en zoveel meer tegen roest en corrosie. Ook elektronica kunt u zo reinigen.
  • Huisdieren: gebruik deze olie voor de verzorging van de pels en huid van honden, katten, paarden, vogels enzovoort. Tevens schrikt het muizen en insecten af.
  • Kamerplanten: bladluizen, mijten en schimmels op uw kamerplanten zijn gegarandeerd verleden tijd.
  • Algemeen onderhoud: gebruik Ballistol bijvoorbeeld als waterafstotende olie voor schoenen, leder, kunststof, zonneschermen, handtassen, houten voorwerpen, …
  • Huidbescherming: Ballistol is 100% natuurvriendelijk en dus ook veilig voor gebruik op de huid, tegen winterhanden en beschadigingen door weer en wind. Neutraliseert zweet op handen en voeten.
Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Ballistol is te verkrijgen bij ons aan € 10.25 voor 200 ml
 
Ballistol universele olie flyer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‚Äč

Contacteer ons
Hebt u vragen of wenst u meer informatie over deze producten, zoals Wondersteen en Ballistol? Neem dan contact op met KREA Style of kom eens langs, we helpen u graag verder.

Contacteer ons

Landegemstraat 7
9850 Vosselare - België
Tel : +32 (0) 9 371 89 76
info@kreastyle.be
BTW BE0740 195 320

Openingsuren

Wo : 10u00 - 19u00
Do - Za   : 9u15 - 19u00
Ma - Di - Zo   : gesloten
KREA Style