Natuurlijke oplossingen tegen haarproblemen

Voor al uw haarproblemen weet KREA Style wel een oplossing te vinden. Dunner wordend haar, haaruitval of vet en transpirerend haar, komt dit u herkenbaar voor?

Natuurlijke oplossing bij haarproblemen

Iedereen wil een mooi en duurzaam kapsel om met uw haar te pronken. Schilfers, geïrriteerde hoofdhuid, haaruitval of vet haar dragen niet bij aan uw zelfvertrouwen. Wij bij KREA Style zijn gediplomeerd om met deze problemen aan de slag te gaan. Wij bieden u steeds een natuurlijke oplossing voor de problemen met uw haar, als gediplomeerd bio-tricholoog (trichologie houdt zich bezig met de kennis van hoofdhuid- en haarproblemen).

Onderzoek en behandeling

Wij voeren vrijblijvend een persoonlijk microscopisch onderzoek uit van uw haar en hoofdhuid. Zo onderzoeken we grondig wat het probleem is. Vervolgens stellen wij een behandeling op maat op met de producten van de Bio Haarlijn. Enkele mogelijke behandelingen variëren van hoofdhuidmaskers in combinatie met haarsauna, serums, acupressuur en massage. In bepaalde extreme gevallen gaan we over tot lasertherapie. Een microscopisch haaronderzoek van hoofdhuid en haarwortel hebt u al voor de prijs van 14 euro.

Contacteer ons

Hebt u verdere vragen voor ons kapsalon of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact op met KREA Style.

Contacteer ons

Landegemstraat 7
9850 Vosselare - België
Tel : +32 (0) 9 371 89 76
info@kreastyle.be
BTW BE0740 195 320

Openingsuren

Wo : 10u00 - 19u00
Do - Za   : 9u15 - 19u00
Ma - Di - Zo   : gesloten
KREA Style