Geniet van de vitaliserende kracht van Lifjalla drinkwater uit IJsland

 


Het Lifjalla drinkwater dat te verkrijgen is bij kapsalon en natuurverkooppunt KREA Style bestaat uit kristalhelder smeltwater van de Langjökullgletsjer dat tussen de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio sijpelt. Net zoals de producten van Purity Herbs is dit afkomstig uit de puurheid van de IJslandse natuur.

Heerlijk helder drinkwater                   

Dit drinkwater van Lifjalla komt na een tiental jaar onder de grond als herboren terug aan de oppervlakte in Hafnarfjördur. Door de natuur gefilterd, heeft dit water een uitzonderlijke en zachte smaak. Verder krijgt dit water ook silicium, lage mineralisatie en een hoog zuurstofgehalte mee van de tocht door de natuur. Wij voegen geen mineralen meer toe, noch filteren ze weg. Dankzij een speciale kunststofverpakking wordt de smaak van het water optimaal behouden, zonder plastiek nasmaak.

Base

Het drinken van Lifjalla drinkwater heeft een actief neutraliserende werking. Het drinken van dit zuurstofrijke water verbetert het zuurstofaandeel in de cellen, waardoor deze beter ontgiften. Silicium is dan ook onmisbaar voor een goede botvorming en de bestrijding van osteoporose. Met silicium krijgt u ook sterke en gezonde nagels en haren.

Bekijk hier de tarieven:

  • 5 liter bag in box: € 7,20
  • 10 liter bag in box: € 12,50

Contacteer ons

Onder speciale voorwaarden leveren wij aan huis. Neem hiervoor contact op met KREA Style voor meer informatie of met verdere vragen. Wij helpen u dan graag verder.

Contacteer ons

Landegemstraat 7
9850 Vosselare - België
Tel : +32 (0) 9 371 89 76
info@kreastyle.be
BTW BE0740 195 320

Openingsuren

Wo : 10u00 - 19u00
Do - Za   : 9u15 - 19u00
Ma - Di - Zo   : gesloten
KREA Style