Bekijk onze publicaties

Regelmatig zijn we met kapsalon en natuurwinkel KREA Style te vinden in publicaties in Vosselare en omstreken. Lees hier enkele artikelen en kom meer te weten over onze werking en visie.

Behandeling via unieke diagnose helpt haar- en hoofdhuidproblemen oplossen

Kapsalon Krea heeft zich naast de traditionele kappersbehandelingen gespecialiseerd in het oplossen van hoofdhuid- en haarproblemen. “Door onze moderne leefgewoontes, de verarming van ons voedsel en andere milieu-invloeden ontstaan er steeds vaker problemen. Deze kunnen niet alleen ongemakken veroorzaken, ze hebben tevens een nadelige invloed op uw kapsel”, vertellen de zaakvoerders Martine en Joan. “Wij helpen u deze problemen oplossen en pleiten resoluut voor het gebruik van gezonde producten.”

Martine en Joan: “Wij verkopen eveneens de producten van Purity Herbs uit Ijsland. Deze producten kunnen wij met een gerust hart aanbevelen aan kinderen, zieken en mensen met huidproblemen. De stichter én ex-voetballer André Raes verhuisde in 1986 naar Ijsland. De pracht en zuiverheid van de Ijslandse natuur (het zuiverste land ter wereld!) waren de ideale voedingsbodem om zijn levenslange passie voor kruiden in de praktijk om te zetten. Samen met een apotheker begon André zijn onderzoek naar een crème tegen eczeem en psoriasis. Acht jaar later resulteerde dit in de oprichting van Purity Herbs. Vandaag staat dit bedrijf voor een nieuwe dimensie in de verzorging van de huid.

Alle crèmes en oliën zijn 100% natuurlijk; ze zijn bereid met zuiver kristalhelder water en ambachtelijk geplukte kruiden (met de schaar). Wat denkt u van haaiolie? Deze olie bevat componenten die uitzonderlijk werkzaam zijn bij huidproblemen, kanker, hart- en vaatziekten. Ze is geproduceerd van Groenlandse haaien die per ongeluk in de vissersnetten verstrikt raken. Bovendien hebben ze een uitgekiende samenstelling met doeltreffende werking. Naast gelaatsproducten zijn er vandaag ook haar- (shampoo en balsem) en babyproducten, badoliën, sport-, lichaams-, voet- en handverzorgingsproducten.

Cadeaubonnen

Schenk een origineel geschenk zoals de natuurlijke verzorgingsproducten van Purity Herbs. Wij tekenen voor een bijzonder originele verpakking. Hebt u vragen of wenst u een bestelling te plaatsen? Neem dan contact op met KREA Style, we helpen u dan graag verder.


 

Contacteer ons

Landegemstraat 7
9850 Vosselare - België
Tel : +32 (0) 9 371 89 76
info@kreastyle.be
BTW BE0740 195 320

Openingsuren

Wo : 10u00 - 19u00
Do - Za   : 9u15 - 19u00
Ma - Di - Zo   : gesloten
KREA Style