Ballistol Huidproducten

Ballistol Stichfrei

Stichfrei is een muggen- en insectenwerende spray met zonnebescherming. Een flacon van 100 ml krijgt u voor € 8,35. Uiteraard is ook dit volledig biologisch afbreekbaar, zonder siliconen of chemische bestanddelen.

Prijs:

Stichfrei flyer pdf

Neo Ballistol huidolie

Pure huidzuiverende olie voor aangezicht en lichaam, is niet meer weg te denken in het huishouden. Wordt nog steeds met dezelfde samenstelling gemaakt zoals bij de eerste productie, meer dan 70 jaar geleden.

Neo-Ballistol, regenereert de huid en maakt deze zacht en elastisch. In vele ziekenhuizen wordt het gebruikt bij bedlegerige patienten om doorligwonden te voorkomen ente behandelen. Werkt ook uitstekend tegen eelt, cellulitis, en heelt kleine wondjes, is desinfecterend en brengt verlichting na het scheren. Als massageolie bevordert Neo-Ballistol de doorbloeding van huid en spieren.

Verzorgt snij-en schaafwonden , kleine brandwonden, en insectenbeten. Ook in de behandeling van littekns en zonnebrand, verzacht en hydrateert Neo-Ballistol de beschadigde huid. Vermindert jeuk. Bij spierpijn, verrekkingen en gewrichtspijnen brengt Neo-Ballistol verlichting.

Ook kan de olie ingenomen worden bij maag problemen, maagzuur, overbelasting van de maag, opgeblazen gevoel, enz..... Bij ontstekingen, blaasjes in de mond en tandpijn mag Neo-Ballistol veilig gebruikt worden.

Is zeer goed te gebruiken na het baden of douchen. de huid blijft in iedere levensfase, gezond en fris, door de aanwezigheid van rijstolie, rijk aan natuurlijke vitamine E.

Dringt snel in de huid van lichaam en gezicht, en voorkomt vroegtijdige veroudering. Ook bij acné, kan er verbetering opgemerkt worden. Is ook veilig voor baby's en jonge kinderen.

Prijs:  10 ml  3,00 €

           50 ml  7,20 €

Neo-Ballistol flyer pdf

Neo-Ballistol is dermatologisch getest en "zeer goed" bevonden.                                                          

 

 

 

 

 

 

 Welness olie voor na het baden of douche.

 

 

 

 

 

Contacteer ons

Landegemstraat 7
9850 Vosselare - België
Tel : +32 (0) 9 371 89 76
info@kreastyle.be
BTW BE0740 195 320

Openingsuren

Wo : 10u00 - 19u00
Do - Za   : 9u15 - 19u00
Ma - Di - Zo   : gesloten
KREA Style