Lifjalla drinkwater

Dit is kristalhelder smeltwater van de Langjökullgletsjer dat tussen de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio sijpelt. Na een tiental jaren komt dit water herboren terug aan de oppervlakte in Hafnarfjördur, door de natuur zelf gefilterd en met een uitzonderlijke, en lekker zachte smaak.

Verder krijgt dit water nog meer van de natuur mee, zoals een hoog zuurstofgehalte, silicium en een lage mineralisatie, waardoor de essentiële micro-organismen behouden blijven.

Bovendien worden er geen mineralen toegevoegd of weggefilterd. De binnenverpakking is gemaakt uit een speciaal kunststof, zo wordt de smaak van het water behouden zonder een plastiek nasmaak af te geven.

Base

Het drinken van Lifjalla heeft een actief neutraliserende werking. Door dit zuurstofrijk water te drinken, verbetert het zuurstofaandeel in de cellen en worden deze beter ontgift. Silicium is dan ook onmisbaar bij een gezonde botvorming en de bestrijding van osteoporose. Zo verkrijgt u gezonde, sterke nagels en haren.

5 liter bag in box: € 6,70

10 liter bag in box: € 11,90

Levering aan huis onder voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


Back to Top